Delft,
03
maart
2014

Gemak dient de mens. Online shoppen met de Samsung GALAXY S5

Delft, 3 maart 2014 - Online winkelen via tablet en smartphone, de groei is niet te stuiten. Wereldwijd gebruiken 43% van de internetshoppers een smartphone of tablet aan de virtuele kassa, blijkt uit onderzoek van PwC. En geef ze eens ongelijk, gemak dient immers de mens. De GALAXY S5 speelt hier op in, door online betalen met PayPal eenvoudiger te maken dan ooit.

Dankzij de ingebouwde vingerafdrukscanner en samenwerking met PayPal is het vanaf april mogelijk om betalingen zonder ingewikkelde processen te doorlopen. Je legt je vinger op het scangedeelte van de S5 en PayPal doet de rest. Erg gemakkelijk, want je hoeft geen pin- of verificatiecodes meer in te typen.

“Bij de GALAXY S5 staat gebruiksgemak centraal,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Mensen zoeken steeds vaker naar mobiele oplossingen die hun leven makkelijker maken. De GALAXY S5 is het gevolg van innovatie die puur op mensen is gericht. Of je het nu hebt over online betaalgemak of over het verbeteren van je gezondheid met de personal fitness coach en ingebouwde hartslagsensor, de S5 biedt het.”

PwC onderzocht het online winkelgedrag van ruim 15.000 consumenten uit 15 verschillende landen, waaronder Nederland. Het onderzoeksrapport is te bekijken op http://www.pwc.nl/nl/publicaties/pwc-achieving-total-retail-2014.jhtml/.

Voor meer informatie over de GALAXY S5, ga je naar http://www.samsungpers.nl/met-de-galaxy-s5-focust-samsung-op-ultiem-gebruiksgemak/

Over Samsung Electronics

Over Samsung Electronics​
Samsung Electronics inspireert de wereld en creëert een toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën waarmee wij nieuwe ervaringen bieden op het gebied van TV’s, smartphones, wearables, tablets, camera’s, huishoudelijke apparaten, printers, medische apparatuur, netwerksystemen, halfgeleiders en LED-oplossingen. Door initiatieven zoals Digital Health en Smart Home, zijn wij toonaangevend in het Internet of Things. Dit doen we met 319.000 medewerkers in 84 landen met een jaaromzet van 196 miljard dollar. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux bezoekt u www.samsung.com en onze officiële blog www.samsung.com/nl/discover.

Contactinformatie pers
Samsung Press Office
tel: (015) 219 63 62
e-mail:

Deel dit bericht
Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn
Laatste nieuws